ITALIAANSE SCHOENEN
Vergeet niet hoe belangrijk schoenen zijn, pas wanneer de broek van een maatpak op goede schoenen valt, kan van een perfecte outfit gesproken worden.

Onze schoenen 'Uomo by Zeus' zijn van het beste leer en zijn voor het grootste deel met de hand gemaakt . Zo bieden ze u het voordeel van een maximum aan draagcomfort, vormbestendigheid en levensduur.

Het leer kopen we rechtstreeks bij de groothandelaar, de leest en de vormgeving kiezen we aan de zijde van een ervaren ontwerper direct in het atelier, daardoor kunnen we een kwaliteitsschoen aanbieden aan 169€ in de plaats van 259€ in een boetiek.

Onze groothandelsprijs

De prijs van een paar schoenen is 169€

BLIJF OP DE HOOGTE
Geregeld maken wij foto's van onze collecties Uomo by Zeus & Donna by Hera ,deze worden via ons een nieuwsbrief naar onze klanten verstuurd. Wil je ook hiervoor uitgenodigd worden dan laat je uw e-mail adres (+ andere contactgegevens) achter bij onze rubriek 'Nieuwsbrief' en dan sturen wij u een nieuwsbrief met de tijdelijke actie.
FOTO'S
Enkele sfeerbeelden uit het atelier
ONZE VOLLEDIGE COLLECTIE
Hieronder vindt u een compleet overzicht van al onze maatpakken en stoffen. Meer informatie over onze collectie, maar ook bijhorende hemden, dassen, broeken en schoenen vindt u onder de rubriek 'Collectie'.
n° 1