VOORDELEN
Wees voor even een ontwerper en creëer je eigen maatpak!

Creëer je eigen maatpak volgens de stoffen en de modellen die we jou aanbieden. Zo koop je een uniek maatpak dat je op het lijf geschreven is en uw persoonlijkheid accentueert. Dit kan allemaal voor een budgetvriendelijke prijs en leverbaar binnen de 5 weken. Ben je vaak te klein, te breed, te groot of perfect van maat dan kan je terecht bij Villa Verdi.


Door op maat te werken kunnen we:
  • Flexibeler te werk gaan.
  • Meer beantwoorden op de vragen van de klant.
  • Voldoen aan de wensen van de klant.

Het pak

Het pak is nog altijd de elegantste kleding die een man kan dragen, mits pasvorm, kleur en stof juist gekozen zijn, dat wil zeggen passend bij de gelegenheid, het tijdstip, het jaargetijde of het klimaat. De pasvorm van een goed pak moet 'natuurlijk' zijn, dat wil zeggen hij moet het figuur van de drager optimaal tot zijn recht laten komen. De stof, hoe dan ook, de beste stof voor een pak is en blijft zuivere scheerwol. ( zelfs in de zomer, 'cool-wool' ) Heel individueel je eigen pak creëren is onze passie.
STOFFEN
Reeds jaren werken wij vertrouwelijk samen met Italiaanse stoffenleveranciers. Deze behoort tot de top van Italië en staan voor stijl, modieus, kwaliteit en hoog technische weeftechnieken.

Deze weverijen produceren enkel zuivere stoffen (100% wol,...) waardoor zij perfect aansluiten bij de filosofie van Villa Verdi: esthetische, kwalitatieve en zuivere stoffen voor een democratische prijs.
BLIJF OP DE HOOGTE
Geregeld maken wij foto's van onze collecties Uomo by Zeus & Donna by Hera ,deze worden via ons een nieuwsbrief naar onze klanten verstuurd. Wil je ook hiervoor uitgenodigd worden dan laat je uw e-mail adres (+ andere contactgegevens) achter bij onze rubriek 'Nieuwsbrief' en dan sturen wij u een nieuwsbrief met de tijdelijke actie.
FOTO'S
ONZE VOLLEDIGE COLLECTIE
Hieronder vindt u een compleet overzicht van al onze maatpakken en stoffen. Meer informatie over onze collectie, maar ook bijhorende hemden, dassen, broeken en schoenen vindt u onder de rubriek 'Collectie'.
n° 1