VOOR DAMES & HEREN
Een broek voor €135

1 boxershort = €25 , of 5 voor €100

VOORDELEN
  • perfect op meten van de taille : vb. 82cm = maat 41
  • hoogte van taille vb. heupmodel hoogte van de taille - 5cm (of 3 of 4 of 6)
  • op juiste lengte gemaakt
  • smaller of wijder , aan de billen, ter hoogte van de knie of onderaan
  • keuze uit 6 verschillende modellen ( ook chino broeken )
DE PASVORM
De meeste mensen denken dat de pasvorm van een broek afhangt van modegrillen. Inderdaad wisselen de details van de pasvorm en aanvullend wisselt de basispasvorm van de broek ongeveer elke tien jaar. Maar wanneer we een blik werpen op de broeken van de mannen en de vrouwen stellen we vast dat ze allemaal liefst een bepaald -en heel individueel- type broek dragen dat op hun persoonlijkheid is toegesneden. Bepalend voor de pasvorm van een goede broek zijn de buikomvang, de omvang van het zitvlak, de beenlengte, de voetwijdte, de hoogte van de taille, de wijdte aan de billen. Heel individueel je eigen broek en vest creëren is onze passie.
BLIJF OP DE HOOGTE
Geregeld maken wij foto's van onze collecties Uomo by Zeus & Donna by Hera ,deze worden via ons een nieuwsbrief naar onze klanten verstuurd. Wil je ook hiervoor uitgenodigd worden dan laat je uw e-mail adres (+ andere contactgegevens) achter bij onze rubriek 'Nieuwsbrief' en dan sturen wij u een nieuwsbrief met de tijdelijke actie.
ONZE VOLLEDIGE COLLECTIE
Hieronder vindt u een compleet overzicht van al onze maatpakken en stoffen. Meer informatie over onze collectie, maar ook bijhorende hemden, dassen, broeken en schoenen vindt u onder de rubriek 'Collectie'.
n° 1